duminică, 24 iulie 2011

Ti-e dedicata domnule p,A.T.

Nu ti-as spune niciodata ce simt pentru tine. Si stii de ce? Fiindca alegi alt drum obligandu-ma pe mine sa pasesc chair acum pe drumul opus, intorcundu-ma cu spatele. Ca sa ce? Ca sa ma ajute sa uit de tine si de viata pe care o vei dezvolta cu altcineva.
Nu-i nevoie sa intelegi gandurile unei persoane care scrie deseori pe un blog, mai ales cand exista articole cu teme diferite - de la povesti cu pesti pana la o realitate sarata. Nu ai nevoie de undita, ci de momeala calitativa. Cum faci rost? Simplu. Curantand camera ce acum e rosie. Nu uita: praful inseamna mizerie. Mizeria provoaca dileme gandurilor si actiunilor noastre. Nu vrei sa gresesti desi o faci... uneori cu buna stiinta. Nu vrei sa simti, dar crezi in existenta sentimentelor puternice. Nu vrei sa ai pacate capitale dar le degaji...uneori dorind sa iti dezvolti superioritatea.
Nu vrei sa cauti ceea ce consideri ca e pierdut undeva in coltul camerei, cand de fapt fara sa iti dai seama, vei gasi in cealalta camera a recuzitelor. Atunci intervin alegerile. Accepti ca momeala sa iti manipuleze concentratia? Sau vei alege invartirea unditeti prin balta pestilor? Intr-o zi cand tu o vei considera apropiata, vei realiza ca e prea tarziu...Oricum :) enjoy(cum spui adesea TU)

Aaa...defapt vroiam sa spun: LA MULTI ANI!

Niciun comentariu: