joi, 25 martie 2010

Spectacol


Un mesaj pentru copiii/tinerii care vor sa faca muzica: iti trebuie talent si apoi investitii, nu invers!
Cenaclul nostru este si va fi mereu deschis copiilor si tinerilor talentati care doresc sa cante o muzica frumoasa scrisa pe versuri de calitate . Genul major de muzica pe care il promovam este muzica folk acompaniata la chitara . In cadrul repetitiilor ( care sunt gratuite ) facem si curs de chitara , nu numai vocal .
Observ ca foarte multi tineri isi cumpara chitari si vor deodata sa cante muzica rock . Cred ca majoritatea dintrei ei se afala intr-o mare eroare din doua motive :
1.Nu i-a testat nimeni ca sa le spuna ca au talent la muzica .
2.Nu stiu aproape nimic despre muzica
Recomand tinerilor entuziasti care doresc sa faca muzica sa treaca un pic si pe la noi la cenaclu sa stam de vorba poate putem sa le dam un sfat .Unii dintre ei isi forteaza parintii sa le cumpere chiar lucruri mai sofisticate cum ar fi amplificatoare , mixere si efecte fara ca sa fi inceput macar sa patrunda acest domeniu foarte greu al muzicii . Eu cred ca lucrurile trebuie luate treptat .Nu se poate sari peste niste etape de pregatire !
Asadar suntem deschisi si spre dialog . Va astept cu mare drag sa veniti la repetitiile noastre , sa stam de vorba , sa ne ascultati cum cantam live si noi sa va ascultam pe voi chiar daca nu vreti sa faceti parte din cenaclul nostru .Consider ca orice schimb de experienta este binevenit .
De asemenea va rog sa ne scuzati de pe acum cei care veti fi respinsi , cei care veti " pica " testarea noastra .Nu putem accepta in cenaclul nostru decat copii si tineri foarte talentati pentru ca aici noi facem performanta nu invatamant de mase .Testarea este destul de directa si rapida si de aceea poate parea un pic cam dura .Motivul este ca nu avem timp sa ne intindem prea mult cu testarile pentru ca avem si repetitii de facut la intalnirile noastre .

Niciun comentariu: